Soliga kvällar
Publicerat den

Älskar sommaren med sina soliga kvällar, ljummen bris och varma dagar. Även regn är välkommet om det håller sig varmt i vinden och man får känna på doften av gräs ❤️


Nu har projekt pott träning gått igång på allvar med Emilia, tidigare har vi då och då haft av blöjan vissa gånger för att "förbereda" lite om vad som komma skall. Och idag slängde ja av blöjan och hon har fattat vinken bra, av 7ggr på pottan så skedde endast 1st olycka. Alla andra prickade hon bra i pottan och var lycklig. Hon blev så lycklig att hon självmant många gånger sprang själv till pottan skrikande kissa! 🙂 olyckan var väl i sig ingen olycka, hon hann bara kissa i blöjan efter att vi vart iväg i affären. Hon får fortfarande ha blöja på när vi är iväg till affär osv och nattetid. Dock har hon i princip varje natt vart torr i flera veckor.

Ella däremot har haft nån fix idé att vakna var 2:à timme nattetid de senast 3 nätterna, vilket har gjort att denna mamma har vart tröttare än vanligt.. 😵 hoppas hon återgår till sina sova-4-5-timmar-första-pass och sedan var 3-4 timme.. men annars en glad och go bebis med matglädje i sig. All mat ser gott ut enligt henne!

Vi njuter fullt av semestern, inatt sover jag och tjejerna hos mormor&morfar medan pappan är iväg på grabbkväll. 👍🏻
NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo