Sovrums bytet
Publicerat den

Nu har vi tagit slag i saken och bytt sovrum med flickorna. Mer plats för dom och mer mysigt för oss 💕


Dock är inte allt på plats, i flickornas rum ska sänghimlar på plats, några tavlor och en hylla upp. I vårt sovrum ska tvn kopplas och fixas till och spegeln ska upp på väggen..

Vecka 32
Publicerat den

Ny vecka och nya tag. 


... jag har bestämt att detta blir sista veckan jag kommer amma. Dels för att Ella redan inte ammar på natten och ammar bara sådär 3-4 gånger på dagen så då känns det ingen idé att fortsätta. Det var precis samma med Emilia men dock så ammade jag kanske 1-1,5 vecka längre med henne än nu.

Lite bitterljuvt endå att sluta amma även om de det känns skönt. Då kan ja slippa tänka på vad man stopppar i sig, man kan lägga om kosten osv utan att de skadar Ella. 
Idag tar vi det lugnt, Ella är i en skrikig period när hon ska sova vilket ja vet tillhör fasen som kommer vid 6 månader, dessutom så börjar vardagen till det vanliga imorgon då Emilia ska tillbaka till fsk 🙂 sommarlovet är nu slut och allt återgår till det normala.

Vaccin
Publicerat den

Då var omgång 2 med vaccin taget för lilla Ella. 

Hon vägde in på stadiga 8,4kg och 66,5cm lång. Hon väger 450g mer än vad Emilia gjorde och de skiljer endå 1 vecka emellan på deras vägningar på 6 månaders kontrollen.

Men allt gick bra, utskällning åt sköterskan efter spruta men sen va hon glad igen 🙂