Fröken snornäsa
Publicerat den

Inte ens i det varma vädret kunde vi undgå att bli förkylda. Den som mest har haft problem med det är Ella. I två nätter har hon vaknat och vart grinig samt rosenrasande. Men tror hon har haft lite magknip också, för de blev panikskrik ibland trots hon hade fria luftvägar.. 


Utom detta har Ella belevat smått smått få smaksensationer utav katrinplommon och gröt hittills som har gått bra 😊 vi planerar och handlar inför söndagens namngivning och njuter av vädret. 

Långhelg framöver ♡
Publicerat den

Ja det har ekat tomt här.


Jag tänkte kikat in här igår men var så trött på förmiddagen så jag bestämde mig för att sova en stund tsm Ellabella. Så nästan hela 2 timmar flög iväg, fick hoppa upp och äta lunch medan Ella sov vidare en stund.

Sedan hämtade jag hem en liten tjej på fsk som råkat vara med om en olycka. Hon hade rivmärken i ansiktet men var glad endå. Så vi myste ihop efter det bara ♡
Men hon ville till fsk idag och var inte alls ledsen eller bitter över vad som hänt. Hon så bara att aj aj går över och det blir en skorpa. Barn kan vara så förståndiga och förlåtande!

Men vad varmt det har blivit! Jag vet knappt hur jag ska klä mig..  känns som jag inte har något att ha på mig alls. Får köpa mer linnen och korta tröjor. För klänningar, kjolar och shorts har jag. 
Att vissa saker aldrig blir uttjatade..
Publicerat den

... som att dra i klänningen varje gång man får på sig den. Just detta är allra roligast enligt Ella. Minns att Emilia tyckte det var roligt också när hon var bebis.


Så går dagarna och det känns verkligen som jag inte hinner med. Det är nog därför det ibland är lite tomt här även om min idé är att göra minst ett inlägg om dagen. Men det har inte hänt allt för mycket egentligen, vi åkte till Ikea i måndags för att spana på hur deras junior stolar är då Emilia får överlämna sin stokke stol till Ella i sommar.en till stokke vill vi inte ha då de tar sån massiv plats.

Det slutade med att vi inte köpte ön men kom hem med sugrör och korv i magen.
Igår köpte vi lite blommor och planterade på balkongen, så nu ska det bli mysigt. Hittade dessutom sitt kuddar till våra stolar som tål regn etc. Vilket var bra och kostade mig dessut bara 20kr/st.

Idag tar vi det lugnt då de ska regna hela dagen men från och med imorgon ska det bara fint väder resten av veckan 👌